Kontakt
G. Blotenburg Bouw
Schoolstraat 54
6744 WS Ederveen
Homepage:www.bouwbedrijfblotenburg.nl
Telefoon:0627445669
Fax:

Isover Comfortroll XS: isolatie van schuine daken

Isover introduceert een nieuw product voor het isoleren van schuine daken: Isover Comfortroll XS. Deze isolatiedeken heeft uitstekende isolatiewaarden en is een zeer stevig product, dat gemakkelijk aan te brengen is. Omdat de rol compact verpakt is, zijn ze gemakkelijk naar de zolder te vervoeren.

Aan één zijde is Comfortroll XS voorzien van een dampremmende aluminiumfolie en aan andere zijde van een zacht comfortvlies, waardoor de isolatie prettig te verwerken is. Met behulp van de aluminium spijkerflenzen (uitvouwbare stroken) aan de zijkanten is de Comfortroll XS eenvoudig te bevestigen op de houten onderconstructie. De zolder kan daarna direct worden afgewerkt met bijvoorbeeld gipskartonplaten.

Uitstekende isolatiewaarde

Comfortroll XS is beschikbaar in drie diktes: 90, 110 en 140 mm. De bijbehorende isolatiewaarden (Rd) zijn 2,55 (90 mm), 3,10 (110 mm) en 4,00 m2.K/W (140 mm). Deze Rd-waarden zijn beter dan vergelijkbare isolatieproducten van minerale wol voor deze toepassing. Hierdoor is het mogelijk om dunner en/of beter te isoleren.

Een goed geïsoleerde zolder levert de bewoner jaarlijks veel geld op. Met de online Isover Renovatiewijzer kan berekend worden hoeveel de besparing per jaar gemiddeld zal zijn.

Meer informatie: bekijk het montagefilmpje